Vuokra-asunnot

Kuvassa ilmakuva Helsingistä, joka kuvastaa Helsingin vuokra-asuntoja.

Hei siellä! Avaa kaupunkikohtainen asuntosivu nähdäksesi paikkakunnan vapaana olevat vuokra-asunnot.

Vuokra-asunnot Uusimaa

Asunnot Espoo

Espoolle ominaista ovat laajat luontoalueet: merenrannat, saaristo, suojelualueiden erämaat, järviylängön vesistöt. Espoon kulttuurimaisemat, rakennetut ympäristöt ja luontoalueet muodostavat kuin Suomen pienoiskoossa. Lue lisää.

Asunnot Helsinki

Helsinki perustettiin Ruotsin kuninkaan Kustaa Vaasan käskystä vuonna 1550 Vantaanjoen suulla sijaitsevan Helsinginkosken rannalle. Uuden kaupungin oli tarkoitus kilpailla Suomenlahden vastarannalla sijaitsevan Tallinnan kanssa Venäjän kaupasta. Lue lisää.

Asunnot Vantaa

Vantaan alueella on asuttu hyvin kauan. Asutuksesta on löydetty jäänteitä, jotka ovat jopa 7000 vuotta vanhoja. Nykyinen Vantaa on syntynyt entisen Helsingin pitäjän alueelle. Helsingin pitäjän historia ulottuu 1300-luvulle asti. Lue lisää.

Vuokra-asunnot Etelä-Karjala

Asunnot Lappeenranta

Lappeenranta arvioitiin vuonna 2009 Suomen suurten kaupunkien vertailussa imagoltaan neljänneksi parhaaksi. Vuoden 2008 tutkimuksessa Lappeenranta arvioitiin viidenneksi.[7] Elinkeinoelämän edustajille vuonna 2011 tehdyssä kyselyssä Lappeenranta sijoittui imagoltaan 17. kaikkiaan 34 suomalaisen kaupungin joukosta. Lue lisää.

Vuokra-asunnot Keski-Suomi

Asunnot Jyväskylä

Kompaktissa Jyväskylän kaupungissa lähes kaikki on kävely- tai pyöräilyetäisyydellä. Intohimoisille liikkujille on tarjolla paljon liikuntamahdollisuuksia ja tapahtumia, oli kyse sitten huippu-urheilusta tai kuntoliikunnasta.. Lue lisää.

Vuokra-asunnot Kymenlaakso

Asunnot Kouvola

Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Kouvola on kehittyvä maakuntakeskus, jossa yhdistyvät monimuotoinen kaupunkiympäristö ja elävä maaseutu. Oman leimansa kaupunkiin tuovat sen läpi virtaava Kymijoki sekä ympärillä levittäytyvä luonto lukuisine järvineen. Lue lisää.

Vuokra-asunnot Pirkanmaa

Asunnot Tampere

Asukkaista on naisia hieman yli puolet. Yli 15-vuotiaita koululaisia ja opiskelijoita kaupungin väestöstä oli yli 21 800 (v. 2017). Tamperelaiset ovat koulutettua väkeä: 15 vuotta täyttäneestä väestöstä yli kolme neljästä (78 %) on suorittanut perusasteen jälkeisiä tutkintoja. Lue lisää.

Vuokra-asunnot Pohjanmaa

Asunnot Vaasa

Vaasassa energia on positiivista virtaa, joka näkyy paitsi elinkeinoelämässä myös ihmisten arjessa ja kaupungin kehittymisenä. Pohjolan energiapääkaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä modernia kansainvälisyyttä, nuorta intoa, innovatiivista osaamista ja herkkää rauhaa. Lue lisää.

Vuokra-asunnot Pohjois-Karjala

Asunnot Joensuu

Joensuun kaupungin alueella asuu noin 77 000 ihmistä. Joensuu on asukasluvultaan Suomen 12. suurin kaupunki. Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus, joka sijaitsee Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla Pielisjoen suulla Pohjois-Karjalan maakunnassa. Lue lisää.

Vuokra-asunnot Pohjois-Pohjanmaa

Asunnot Oulu

Terva- ja lohikaupungista Oulu on kehittynyt vetovoimaiseksi osaamiskeskukseksi. Oulun kaupunkiseudun monipuolinen ja kansainvälinen elinkeinoelämä sekä vahva talous ja yhteistyökulttuuri luovat kasvualustan uudelle yritystoiminnalle. Lue lisää.

Vuokra-asunnot Pohjois-Savo

Asunnot Kuopio

Kuopion väkiluku on noin 120 000, ja sen pinta-ala on 4 326,35 km², josta 1 085,34 km² on vesistöjä. Kuopio on Suomen kaupunki ja Pohjois-Savon maakuntakeskus, joka sijaitsee Kallaveden rannalla Pohjois-Savon maakunnassa. Lue lisää.

Vuokra-asunnot Varsinais-Suomi

Asunnot Turku

Turku ympäristökuntineen on vireä Itämeren alueen kasvukeskus. Monipuolinen elinkeinorakenne, dynaamiset yritykset, korkealuokkainen koulutus-, kulttuuri- ja palvelutarjonta sekä kaunis saaristo muodostavat Turussa vetovoimaisen yhdistelmän. Lue lisää.

Vuokra-asunnot Satakunta

Asunnot Pori

Pori, joka sijaitsee Kokemäenjoen suulla Selkämeren rannikolla Satakunnan maakunnassa, on yksi Suomen kaupungeista. Kaupungin väkiluku on ollut viime vuosina kuntaliitoksien myötä nousussa ja kaupungissa asui 31. joulukuuta 2020 83 693 asukasta. Lue lisää.

Lataa vuokranantajaopas sekä 15+ vuokraamisen asiakirjaa syöttämällä asuntosi paikkakunta ja pinta-ala

Lataamalla hyväksyn rekisteriselosteen

cover

Palaa tästä vuokraamisen tietopankkiin.