Kuinka voimme auttaa sinua tänään?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Puhelinpalvelumme on auki arkisin kello 09:00 - 16:00.

Meistä

Mika Aho

Palvelupäällikkö

Aiemmin mm. pankissa työskennellyt Mika on huolellinen asianhoitaja ja rautainen asiakaspalvelun ammattilainen, joka palvelee vuokranantajia ja vuokralaisia periksiantamattomalla asenteella.

Taija Kurvinen

Palvelupäällikkö, LVV

Täsmällinen ja asiantunteva Taija on toiminut asiakaspalvelumme etulinjassa alusta alkaen. Hän on vuokraustoiminnan asiantuntija, joka palvelee LVV-tutkinnon tuomalla osaamisella ja ammattiylpeydellä.

Fiksuvuokraus Henri

Henri Haaksiala

Toimitusjohtaja, LVV

Kokenut B2C-yrittäjä, joka opiskeli vuokraamista työn ohessa ja vastaa nyt liiketoiminnan kehityksestä sekä asiakastyytyväisyydestä. Henri on yrityksemme kasvot ja tuttu näky mm. alan seminaareista sekä podcasteista.

Kimmo Lehtilä

Kasvujohtaja, LVV

Aikanaan tuotantotaloutta opiskellessaan, vuosia alalla toiminut, Kimmo hahmotteli ensimmäisen liiketoimintasuunnitelman, josta sittemmin syntyi Fiksuvuokraus.fi-palvelu. Hän toimii nykyisin yrityksemme kasvujohtajana ja hallituksen jäsenenä.

Fiksuvuokraus - Oletko sinä

Oletko sinä

Seuraava työkaverimme?

Emme tällä hetkellä rekrytoi aktiivisesti, mutta otamme mielellämme vastaan avoimia yhteydenottoja osoitteeseen info@fiksuvuokraus.fi. Olemme aina kiinnostuneita henkilöistä, jotka haluavat uudistaa vanhanaikaista toimialaa.